Една кампания на БИО супермаркет NaturaSi и фондация за защита от рака на гърдата „Една от 8“
Коледа е времето да покажем на хората около нас, че държим на тях. И е време за равносметки. Кой беше до нас през изминалата година. На кого разчитахме в трудни моменти. Празниците са най-доброто време да засвидетелстваме уважението и благодарността си към хората, които са били до нас.
Вярваме, че доброто трябва да се възнаграждава. Подаръкът на Коледа е символ на благодарност и начин добрият лидер да покаже, че цени високо хората в екипа си.

Добрият лидер работи здраво, рамо до рамо с екипа си, изгражда общност, която ангажира с идеите на компанията. Защото зад добрия лидер стоят повече от служители – стои екип, приятели, семейство! Изразът на топъл жест е високо ценен в корпоративния свят. С това познание създадохме Перфектния корпоративен подарък. Той е луксозен, ласкае получателя си и в същото време носи посланието „Благодаря ти, че беше до мен през тази година! За мен беше удоволствие да преминем заедно през трудностите!” Коледните кошници на NaturaSi са повече от подарък. Луксозната селекция италиански био продукти, поднесена в красива опаковка, ще погали самочувствието и небцето на всеки ваш служител.

Социална отговорност
Коледната кампания на NaturaSi подкрепя Фондация „Една от 8”! Между 3 и 5 лв от стойността на всяка кошница ще бъдат дарени в подкрепа на кампанията. Избрахме да подкрепим точно фондация „Една от 8“, защото припознаваме болката на жените, които се борят с рака на гърдата. Знаем, че всеки има близък или познава някой, който е покосен от коварната болест. С този жест на дарение искаме да засвидетелстваме подкрепата и възхищението си към всички жени и техните близки, които водят тази лична битка!
Направете повече от подарък на вашите служители – направете подарък с кауза!

За NaturaSi
Решението да изберем да представим в България точно италианската верига био супермаркети NaturaSi е плод на дълго проучване на био пазара в Европа. В Италия NaturaSi не е просто верига био магазини. Това е място, на което хората отиват, за да закупят храна, отгледана с отношение и добра мисъл. NaturaSi е компания със силна социална ангажираност.
В Италия е традиция да се подарява храна за празниците. Храната е израз на топъл жест към адресата на подаръка. Мисията ни е с помощта на Коледните кошници да донесем радост, усещане за грижа и най-вече да дарим здраве. Защото храната, която сме подбрали е истинска и чиста и носи заряда на любовта. Храната и добрата мисъл, според нас, са най-мощното оръжие срещу всяка неслука. И най-добрият начин да си осигурим билет за 365 дни здраве през следващата година!

Направете подарък с кауза на вашите служители, корпоративни клиенти или близки!

Поръчайте своята Коледна кошница тук